a href='http://casinosonlinesuisse41.com'>casinosonlinesuisse41.com


http://paper-writing-service.com/

Opinione

Përgjumja e arsyes pjell përbindësha

// Shk 18th, 2018
Përgjumja e arsyes pjell përbindësha
Nga Fahri Xharra “Dija e injoranca janë në kacafytje për sot e mot, veçanërisht në botën shqiptare”  Faik Konica. Pse Faik Konica ishte i tillë si e njohim ne në letrat tona? Sepse... 
More »

Kulturë

VironKona:RECENSË PËR LIBRIN “VULLKAN I SHPËRTHITHUR” I POETIT BAJRAM MUHARREMI – BISTRICA

// Shk 19th, 2018
VironKona:RECENSË PËR LIBRIN “VULLKAN I SHPËRTHITHUR” I POETIT BAJRAM MUHARREMI – BISTRICA
Shkurt, 2018                                       Nga Viron Kona, Anëtar Nderi i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi RECENSË... 
More »

Shëndetësi

Operacioni nga kirurgu Olluri, mbetet unik në botë

// Nën 17th, 2017
Operacioni nga kirurgu Olluri, mbetet unik në botë
Operacioni i kryer nga kirurgu vaskular, Elmi Olluri, vazhdon të mbetet operacioni i vetëm në literaturë i kryer me sukses. Ky operacion, i cili vitin e kaluar ishte përzgjedhur që të... 
More »

Intervistë

ENVER CAMAJ ISHTE DHE MBETI ATDHETAR I PA LUHATSHËM I ÇËSHTJES KOMBËTARE PËR PAVARËSINË E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

// Shk 6th, 2018
ENVER CAMAJ ISHTE DHE MBETI ATDHETAR I PA LUHATSHËM I ÇËSHTJES KOMBËTARE PËR PAVARËSINË E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
Është fakt i pamohueshëm se Enver Camaj, ishte dhe mbeti njëri ndër veprimtarët më të dalluar, sidomos në mbarëvajtjen e Fondit të Republikës së Kosovës Trepërqindëshi për Suedi.... 
More »

Histori

Si ta njofim historinë tonë-Radovan Zogoviqi

// Shk 19th, 2018
Si ta njofim historinë tonë-Radovan Zogoviqi
Nga Fahri Xharra Të thuash të vërtetën e ndaluar; të thuash një të vërtetë që kërcënon me vdekje  është shumë e vështirë, nëse jo për diçka tjetër atëherë si e thoshte... 
More »

Sport

Tahiri krenar që barti flamurin e Kosovës në ceremoninë hapëse

// Shk 9th, 2018
Tahiri krenar që barti flamurin e Kosovës në ceremoninë hapëse
Skitari Albin Tahiri, që ka fituar normën olimpike në pesë disiplina, është shprehur tejet krenar. Kosova për herë të parë po merr pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore. Albin Tahiri... 
More »

Teknologji

Apple rregullon problemet me tastierë

// Nën 10th, 2017
Apple rregullon problemet me tastierë
Problemi u shfaq kur njerëzit përditësuan telefonat e tyre në versionin 11.1 të sistemit operativ iOS. Apple ka adresuar problemet që shkaktonin gabime te disa iPhone sa i përket shkronjës... 
More »

Politikë

MINISTRAT E DIASPORËS DHE DIASPORA – “Mirëse na erdhët ministra”!

// Shk 8th, 2018
MINISTRAT E DIASPORËS DHE DIASPORA – “Mirëse na erdhët ministra”!
Sadri MEHAJ – New York Ditëve të fundit, në komunitetin tonë shqiptar në Amerikë kanë ardhur për të na vizituar zyrtarët e dy shteteve tona, gjegjësisht, nga Tirana -ministri i Shtetit... 
More »
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by KosovaLindore